Monday, July 14, 2008

ငါးဆိုရင္

OMEGA 3 ပါတဲ့ ငါးကို စားပါ ။ ငါးဆိုတိုင္း ေဘးကင္းတယ္ လို႔ေျပာလို႔ မရပါဘူး။ မာက်ဴရီ ေခၚ ျပဒါးဓာတ္ ပါတဲ့ ငါးကိုေတာ့ ေရွာင္ရမွာပါ။ ျပဒါးဓါတ္ ပါတဲ့
ငါးကိုစား တာမ်ားရင္ ႏွလံုး ေရာဂါ ကာကြယ္ရာ မေရာက္ဘဲ ေရာဂါ ျဖစ္ေစဖို႔ ပိုအားေပး သလို ျဖစ္တတ္ ပါတယ္။

စားသင့္ မစားသင့္ တာေတြက

ေဆာ္လမြန္၊ ပုဇြန္ဆိတ္ နဲ႔ တီလား ဗီးယား ငါးတို႔ကို တပတ္မွာ ေလးေအာင္စ ေလာက္စား သင့္ပါတယ္။ တခါတရံ ေတာ့ ပုဇြန္ ဂဏန္းကို တပတ္မွာ
ေလးေအာင္ စေလာက္ စားလို႔ရ ပါတယ္။

ေရွာင္ရမွာ ကေတာ့

ငါးသေလာက္ ငါးမန္းတို႔ ျဖစ္ပါတယ္။

0 comments: