ေထာပတ္သီးတလံုးမွာ လူ၏မ်က္လံုးအျမင္စြမ္းအားေကာင္းေစတဲ့ လူတင္းဓါတ္ ကိုလက္စထေရာကိုက်ေစတဲ့ ဘီတာစီတိုစထေရာ လည္ေၾကာင္းနဲ႔ ပါးစပ္ကင္ဆာကိုကာကြယ္ေပးတဲ့ ဂလူသာသီအိုးနဲ႔ ႏွလံုးအားေကာင္းေစတဲ့ ဗီတာမင္အီး တို႔ပါ၀င္ပါတယ္။ ထို႔အျပင္ေထာပတ္သီးမွာ ငွက္ေပ်ာသီး အပါအ၀င္ အျခားအသီးမ်ားထက္ ပိုတက္စီယမ္နဲ႔ မက္ဂနီစီယမ္ဓါတ္ေတြ ပိုမိုပါ၀င္ပါတယ္။ ေထာပတ္သီးထဲမွာ လူကို ဒုကၡမေပးတတ္တဲ့ အဆီဓါတ္ အဓိကပါ၀င္ပါတယ္ ။ ေထာပတ္သီးကို ဒီအတိုင္းေသာ္လည္းေကာင္း ေဖ်ာ္ရည္အျဖစ္ေသာ္လည္းေကာင္း ႏွစ္သက္သလိုစားသံုးသင့္ပါသည္။
Tuesday, April 15, 2008
ေထာပတ္သီးစားျခင္းျဖင့္ ရႏိုင္ေသာ အက်ဳိးေက်းဇူး
Posted by lwan hlainge at 10:41 PM
Labels: ေဆးဘက္၀င္ေသာ အစားအစာမ်ား
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment