Tuesday, September 9, 2008

မေကာင္းတဲ့ ကိုလက္စထေရာ.....

သင့္ဆရာ၀န္က သင့္မွာမေကာင္းတဲ့ ကိုလက္စထေရာ (LDL) အဆင့္ေတြမ်ားေနျပီး ေသြးေၾကာပိတ္ဆို႔နိုင္တဲ့အတြက္ LDL အဆင့္ေလွ်ာ့ခ်ဖို႔လိုတယ္လို႔ေျပာခဲ့ရင္ ေန႔စဥ္မွန္မွန္ ဂရိတ္ဖရုသီးအနီေရာင္တစ္လံုး

စားေပးပါ။ သင္ Statin ေဆးစားလို႔ LDL အဆင့္မက်ရင္ေတာင္ ဒါမွမဟုတ္ အစားအေသာက္နဲ႔ Lifestyle မေျပာင္းလဲရင္ေတာင္မွ ဂရိတ္ဖရုသီးစားရုံနဲ႔မေကာင္းတဲ့ ကိုလက္စထေရာ အဆင့္ ၂၀

%ေလွ်ာ့ခ်နိုင္တယ္လို႔ ကၽြမ္းက်င္သူေတြက ဆိုပါတယ္။ အနီေရာင္ဂရိတ္ဖရုသီးမွာပါ၀င္တဲ့ Antioxidants ေတြဟာ သင့္အသည္းမွ LDL ေတြထုတ္လုပ္မႈနည္းေအာင္ ကူညီေပးနုိင္ပါတယ္။

1 comments:

Unknown said...

since at age 8ys...i fell hurt my antonic....but not ever...many sometime.....now i m 16ys....i felling...so pls doctor say..help me.....i haven go
doctors....but nothing......pls say..how do i live for furture..thanks so muih.........pls answer myanmar font....thanhs